Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

  

Αρ. πρωτ.: 14/2019

             Άρτα, 26 Ιανουαρίου 2019

 Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ¨Καμίνι¨, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως συνεργαζόμενος φορέας από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για την πολύτιμη προσφορά του Συνδέσμου στον Πολιτισμό της Ελλάδας.


Την τιμητική διάκριση εκ μέρους του Συνδέσμου, παρέλαβε ο Ιδιωτικός Ερευνητής - Διευθυντής Πολιτισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου κ. Γεώργιος Τσούκαλης.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Χαλάστρας, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη για την τιμητική αυτή βράβευση και τον κ. Γεώργιο Τσούκαλη για την παραλαβή αυτής. Ανέφερε επίσης, ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός στον Πολιτισμό της Ελλάδας μέσω του κοινωνικού του χαρακτήρα.


 
   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)

6976021133