Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

  

Αρ. πρωτ.: 37/2018

             Άρτα, 30 Απριλίου 2018

 Την Κυριακή 06 Μαΐου 2018 και μετά από πρόταση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων των Συνδέσμων - Συλλόγων ΑμεΑ του Νομού Άρτας.


Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι εξής:

- Ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Χαλάστρας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Απόστολος Μαρκοστάμος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.).

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Άρτας κ Βασίλειος Μάλλιος.

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ ¨Αγία Θεοδώρα¨ κ. Χαράλαμπος Μπίζας.

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ ¨Αγκαλιά¨ κ. Αλέξανδρος Γεωργοδήμος.

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών κ. Σωτήρης Ζαχάρης.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρχει κοινή γραμμή σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ (διεκδίκηση δικαιωμάτων, κοινές εκδηλώσεις, κοινές ιατρικές ημερίδες - ενημερώσεις κλπ).


Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, αποφασίστηκε η εν λόγω κίνηση - πρόταση να υλοποιηθεί σε όλες της πόλεις της Ελλάδας, από όλους τους Συλλόγους ΑμεΑ, τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες ΑμεΑ και τους Πανελλήνιους Συλλόγους ΑμεΑ.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)

6976021133