Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

  

Αρ. πρωτ.: 185/2017

             Άρτα, 29 Νοεμβρίου 2017

 


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), συγχαίρει το μέλος του Συνδέσμου Ανθστή (ΤΘ - ΕΥ) Γιαννούλη Παναγιώτη του Θεοδώρου, για τη συμμετοχή του στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας την 12 Νοεμβρίου 2017.


Ο κος Γιαννούλης αφήνοντας στην άκρη το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει και με δύναμη ψυχής και καρδιάς συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τερματίζοντας με χρόνο 4 ώρες 43 λεπτά και 06 δευτερόλεπτα.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Δημήτριος Χαλάστρας θέλοντας να ευχαριστήσει και προσωπικά τον κο Γιαννούλη αναφέρει: ¨οι τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων και εγώ προσωπικά ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), είμαστε όλοι περήφανοι για εσάς και θέλω να σας συγχαρώ για τη συμμετοχή σας στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και σας εύχομαι να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και αγάπη αυτό που κάνετε, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως και οι Στρατιωτικοί με προβλήματα υγείας δεν διαφέρουν σε τίποτα από όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους τους¨. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6937348052

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)

6976021133