Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

  

Αρ. πρωτ.: 12/2019

             Άρτα, 16 Ιανουαρίου 2019

 Αξιότιμε κε Υπουργέ,


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), με την παρούσα επιστολή επιθυμεί να σας συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και να σας ευχηθεί να έχετε μια γόνιμη θητεία με υγεία και δύναμη.


Όπως όλοι μας γνωρίζουμε, τα προβλήματα υγείας σε όλο τον κόσμο εξαπλώνονται ως μάστιγα τη σημερινή εποχή. Ειδικότερα στις Ένοπλες Δυνάμεις κε Υπουργέ και το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα από εμάς, υπάρχουν συνάδελφοι με προβλήματα υγείας και μέλη των οικογενειών τους, που πολλές φορές τα προβλήματα υγείας είναι σοβαρά.


Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ήσασταν δίπλα σε αυτούς τους συναδέλφους και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα συνεχίσετε να είστε δίπλα στους συναδέλφους αυτούς και από τα νέα σας καθήκοντα ως Υπουργός.


Ο Σύνδεσμος μας πάντα με τεκμηριωμένο τρόπο, είναι πρόθυμος να συνδράμει και να είναι αρωγός στο έργο σας, ότι αφορά τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) στις Ένοπλες Δυνάμεις και για τον σκοπό αυτό προσεχώς θα αιτηθούμε συνάντηση μαζί σας.


 
   

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)

6976021133