Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

  

Αρ. πρωτ.: 13/2019

             Άρτα, 24 Ιανουαρίου 2019

 Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), πάντα αρωγός στους συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας και αφουγκρασμένος τα διάφορα μηνύματα από μέλη του αλλά και μη, όντας ο μόνος σύνδεσμος μη - συνδικαλιστικός αλλά παράλληλα ο μόνος εξειδικευμένος σε
θέματα υγείας και πρόνοιας, διοικητικά και άλλα, προχώρησε  στη δημιουργία των κάτωθι:

- Δημιουργία στο Facebook της  σελίδας με ονομασία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης», στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας για θέματα υγείας, ενημέρωσης, συνεργασίες με άλλους φορείς και κοινωνικούς συνδέσμους ανά την Ελλάδα (υπουργεία κλπ), καθώς και οποιουδήποτε άλλου θέματος κοινού ενδιαφέροντος. Υπεύθυνοι για την ανανέωση - ανάρτηση θεμάτων αλλά και επικοινωνίας είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτριος Χαλάστρας (6932467666) και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνος Ιντζέλης (6977601585).

- Δημιουργία στο Facebook της ομάδας με ονομασία «ΠΑΣΥΣΕΚ» αποκλειστικά και μόνο για συναδέλφους και των τριών κλάδων των Ε.Δ., οι οποίοι εμπίπτουν στην κατηγορία της ειδικής κατάστασης (ελαφράς υπηρεσίας, υπηρεσίας γραφείου, υπηρεσίας ξηράς, υπηρεσίας εδάφους). Απαραίτητη εθελοντική προϋπόθεση η αποστολή  του ΦΕΚ της αλλαγής κατάστασης του στελέχους (από ενεργό σε ειδική κατάσταση) στους διαχειριστές της ομάδας. Με αυτό το
τρόπο δημιουργείται μια «δεξαμενή» συνανθρώπων μας με κοινά προβλήματα, απορίες αλλά και λύσεις και γνώση, η οποία «δεξαμενή» αποκλειστικός της σκοπός είναι η βοήθεια - κατεύθυνση τόσο σε διοικητικά αλλά και νομικά θέματα, πάντοτε σε συνεργασία με τη νομική εταιρεία που υποστηρίζει το Σύνδεσμο. Υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι κ. Δημήτριος Χαλάστρας (6932467666) και κ. Κωνσταντίνος Ιντζέλης τηλ (6977601585).

- Επίσης υφίσταται υπεύθυνος για εξυπηρέτηση σε θέματα τέκνων και συζύγων ΑμεΑ, εγγραφών και ανανεώσεων μελών, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Απόστολος Μαρκοστάμος (6976021133).


Ο Σύνδεσμος σεβόμενος την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν διαχειρίζεται, ούτε αναρτά θέματα που αγγίζουν προσωπικά δεδομένα συναδέλφων και μη. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε θέμα εμπεριέχει τέτοιου είδους πληροφορίες, γίνεται μόνο με τους κατάλληλους ορισμένους γι' αυτό το σκοπό, και αποκλειστικά και μόνο για παροχή στήριξης, βοήθειας και μόνο με τη συναίνεση του ενδιαφερόμενου.


Όπως είναι κατανοητό μέσα σε όλο αυτό τον σχεδόν καθημερινό ορυμαγδό τεκτονικών αλλαγών και ανακατατάξεων σε θέματα υγείας, εργασιακά, διοικητικά κ.α., ο Σύνδεσμος προσπαθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους να παρέχει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, και όχι συζήτηση σε «πηγαδάκια» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Σας περιμένουμε όλους, γιατί η ισχύς εν τη ενώσει.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)

6976021133