Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

  

Αρ. πρωτ.: 24/2019

             Άρτα, 22 Μαρτίου 2019

 Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), είναι στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο ήταν με δόλο κατά του Συνδέσμου.


Συγκεκριμένα, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (Π.Ε.Α.Κ.Ι.) στην πόλη των Ιωαννίνων, ο Σύνδεσμος διοργάνωσε την 2η Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ ¨Ελπίδα για τη Ζωή¨. Σύμφωνα με επίσημες μαρτυρίες, πρόσωπο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πήρε μεγάλη ποσότητα υλικών αγαθών, τα οποία υλικά προοριζόταν για τους αθλητές, τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), τους συλλόγους και τους θεατές της εκδήλωσης και αποχώρησε στα μισά της εκδήλωσης, χωρίς να ενημερώσει κανέναν για την πράξη αυτή.


Η εν λόγω πράξη θεωρείται άδικη και προσβάλλει τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) και τους συλλόγους αυτών, τους αθλητές και τους συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Επίσης το εν λόγω πρόσωπο δεν σεβάστηκε τους Παραολυμπιονίκες και τους επισήμους που ήταν παρών, όπως επίσης ότι η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, Ομίλων, Φορέων και Οργανισμών της Ελλάδας.


Για τους λόγους αυτούς, ο Σύνδεσμος αποφάσισε η συγκεκριμένη πράξη να δοθεί στην Εισαγγελία Ιωαννίνων όπου και έλαβε χώρα το περιστατικό, στην Εισαγγελία Άρτας όπου και εδρεύει ο Σύνδεσμος, όπως επίσης και στην Εισαγγελία Αθηνών μιας και είναι Πανελλήνιος ο Σύνδεσμος.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ιωάννης Κορίλλης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6977242188