Επιστολή του Συνδέσμου για το Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άρτας

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

  

ΠΡΟΣ:      Αντιπεριφερειάρχη Ν. Άρτας κ. Ψαθά Βασίλειο                                                                   Αρ. πρωτ.: 30/2019     

                Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο ΤσιρογιάννηΣυνήγορο του Πολίτη                                         Άρτα, 25 Ιουνίου 2019

    

 ΘΕΜΑ:    Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άρτας


Αξιότιμοι κύριε Αντιπεριφερειάρχη Ν. Άρτας και κύριε Δήμαρχε Αρταίων.

 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), είναι αναγνωρισμένο Πανελλήνιο Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτας - εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015. Είναι ένας ακομμάτιστος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Πανελλήνιος Σύνδεσμος, που αρχή του έχει την υγεία και την πρόνοια Στρατιωτικών με προβλήματα υγείας και Στρατιωτικών με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας. Εκτός αυτού ο Σύνδεσμος έχει κοινωνικό χαρακτήρα, με διάφορες δράσεις ανά την Ελλάδα και συνεργασίες με συλλόγους και οργανισμούς Πανελλαδικά.


Όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε, ο Σύνδεσμος τα τελευταία χρόνια κάνει συνέχεια παρεμβάσεις στις τοπικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το ενδεχόμενο του κλεισίματος του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Άρτας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, τη δεδομένη στιγμή στο Στρατόπεδο ¨ΒΕΡΣΗ¨, υπηρετούν Στρατιωτικοί με σοβαρά προβλήματα υγείας οι οποίοι έχουν ανάγκη την καθημερινά φροντίδα των οικείων τους, όπως επίσης και Στρατιωτικοί με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας. Ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του Στρατοπέδου, θα φέρει σε δύσκολη θέση αυτούς και τις οικογένειες τους.


Κύριοι, ο Σύνδεσμος μετά από εκκλήσεις των εν λόγω Στρατιωτικών για το τι μέλει γενέσθαι για το Στρατόπεδο, απευθύνεται σε εσάς για το αν έχετε πράξει έως τώρα κάτι περί αυτού του θέματος, όπως επίσης τι ενέργειες πρόκειται να πράξετε από εδώ και στο εξής. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε αυτούς τους συνανθρώπους μας, να πούμε τι ακριβώς γίνεται και πιο το μέλλον του Στρατοπέδου, ώστε να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να προγραμματίσουν τη ζωή τους και κυρίως το πρόβλημα υγείας (μέσω ιατρών) που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογενείας τους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6932467666

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Ιωάννης Κορίλλης

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)

6977242188