Συναντήσεις με «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών  Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)

Νόμιμα αναγνωρισμένο  Σωματείο με την υπ΄αριθμ. 18/2015 Διαταγή του Ειρηνοδικείου Άρτα – εγγεγραμμένο στο ειδικό βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Άρτας με αριθμό: 893/2015

Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.pasysek.com

Email: pasysek1@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Αρ. πρωτ.: 23/2016

             Άρτα, 08 Μαρτίου 2016

 

 

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Συντονιστή Θεσσαλίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Γρηγόρη Λιογγαρίδη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν οι σκοποί και το έργο του Συνδέσμου, οι σκοποί και το έργο του Οργανισμού και δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές για κοινές δράσεις στο μέλλον, όπως επίσης στήριξη και βοήθεια του Συνδέσμου προς τον Οργανισμό.

 

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τους σκοπούς και το έργο του Συνδέσμου και αντηλλάγησαν απόψεις για τους τρόπους συνεργασίας με την Περιφέρεια και σε όλες τις πόλεις αυτής.

 

Επίσης ανακοινώθηκε στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η άμεση δημιουργία συλλόγου του Συνδέσμου στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας με έδρα την πόλη της Λάρισας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Επχίας (ΜΧ-ΕΥ)

6937348052

Ο Γενικός Γραμματέας

 

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)

6976021133