Ο Σύνδεσμος απευθύνεται διακλαδικά στους συναδέλφους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Στους ελαφράς υπηρεσίας-υπηρεσίας γραφείου-υπηρεσίας ξηράς-υπηρεσίας εδάφους.
Σε αυτούς που βρίσκονται σε μακρά αναρρωτική άδεια.
Σε συναδέλφους με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας, όπως επίσης και τα μέλη όλων των παραπάνω.

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12, 2019

Σύγκληση Σύσκεψης της Διακλαδικής Επιτροπής Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ) με τη συμμετοχή του Συνδέσμου και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.)

                       

                                                                                                                                                                                 


Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) παρευρέθη στη σύσκεψη της Διακλαδικής Επιτροπής Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ) των Ενόπλων Δυνάμεων και με τη συμμετοχή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).Ο κ. Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και η Διακλαδική Επιτροπή Κοινωνικών Προβλημάτων (ΔΕΚΠ), ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Δημήτριο Χαλάστρα, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ. Φώτιο Πλασταρά και τον Τοπικό Εκπρόσωπο Πρωτευούσης κ. Δημήτριο Σχισμένο.Τα θέματα τα οποία ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης είναι τα κάτωθι:

Περίθαλψη Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ηλεκτρονική καταχώριση και εκτέλεση ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών ιατρικών εξετάσεων.
Βαθμολογική εξέλιξη Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων Ειδικής Κατάστασης προερχόμενοι από Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ).
Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος Γραφείου λόγω ανικανότητας ένεκα παθήματος στην Υπηρεσία, όπως επίσης και διάφορα άλλα θέματα.


Ο κ. Υφυπουργός ζήτησε όπως, τα όσα ειπώθηκαν εκ μέρους των εκπροσώπων του Συνδέσμου να κατατεθούν και γραπτώς. Με την ατζέντα των θεμάτων που έθεσε και κατέθεσε ο Σύνδεσμος θα ασχοληθεί η Διακλαδική Επιτροπή Κοινωνικών προβλημάτων (ΔΕΚΠ).Η συνεργασία των δύο μερών συνεχίζεται.