Ο Σύνδεσμος απευθύνεται διακλαδικά στους συναδέλφους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Στους ελαφράς υπηρεσίας-υπηρεσίας γραφείου-υπηρεσίας ξηράς-υπηρεσίας εδάφους.
Σε αυτούς που βρίσκονται σε μακρά αναρρωτική άδεια.
Σε συναδέλφους με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας, όπως επίσης και τα μέλη όλων των παραπάνω.

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2018

Συνάντηση με τους Συλλόγους ΑμεΑ του Ν.ΆρταςΤην Κυριακή 06 Μαΐου 2018 και μετά από πρόταση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προέδρων των Συνδέσμων - Συλλόγων ΑμεΑ του Νομού Άρτας.Στην συνάντηση παρευρέθησαν οι εξής:

- Ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Χαλάστρας και ο Γενικός Γραμματέας κ. Απόστολος Μαρκοστάμος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.).

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Άρτας κ Βασίλειος Μάλλιος.

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ ¨Αγία Θεοδώρα¨ κ. Χαράλαμπος Μπίζας.

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ ¨Αγκαλιά¨ κ. Αλέξανδρος Γεωργοδήμος.

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών κ. Σωτήρης Ζαχάρης.Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα να υπάρχει κοινή γραμμή σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ (διεκδίκηση δικαιωμάτων, κοινές εκδηλώσεις, κοινές ιατρικές ημερίδες - ενημερώσεις κλπ).Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, αποφασίστηκε η εν λόγω κίνηση - πρόταση να υλοποιηθεί σε όλες της πόλεις της Ελλάδας, από όλους τους Συλλόγους ΑμεΑ, τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες ΑμεΑ και τους Πανελλήνιους Συλλόγους ΑμεΑ.