Ο Σύνδεσμος απευθύνεται διακλαδικά στους συναδέλφους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Στους ελαφράς υπηρεσίας-υπηρεσίας γραφείου-υπηρεσίας ξηράς-υπηρεσίας εδάφους.
Σε αυτούς που βρίσκονται σε μακρά αναρρωτική άδεια.
Σε συναδέλφους με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας, όπως επίσης και τα μέλη όλων των παραπάνω.

Τρίτη, Δεκεμβρίου 26, 2017

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ


Δημήτριος Λ. Χαλάστρας
Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.)
Γενικός Διευθυντής Υγείας και Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Η χρονιά που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται, ήταν για όλους τους Έλληνες πολίτες δύσκολη. Ήταν μια χρονιά με απαιτήσεις και δοκιμασίες.
Πριν από έναν χρόνο και λίγες ημέρες πριν φύγει το έτος 2017, στο αντίστοιχο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά μου ως Πρόεδρος του  Πανελλήνιου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), είχα πει να παραμερίσουμε ότι μας χωρίζει, να επικεντρωθούμε σε ότι μας ενώνει και όλα θα πάνε κατ΄ ευχή.
Ένα χρόνο μετά και λίγες ημέρες πριν φύγει το έτος 2018, εξακολουθώ να υποστηρίζω τα ίδια ακριβώς λόγια.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), το έτος 2018, στάθηκε δίπλα σε κάθε Συνάδελφο και κάθε Έλληνα πολίτη όταν αυτό χρειάστηκε, πάντα αθόρυβα και μέσα από τον κοινωνικό του χαρακτήρα. Καταξιώθηκε στη συνείδηση των πολιτών, της κοινωνίας και ισχυροποίησε τους δεσμούς αυτούς με ζήλο και υπευθυνότητα, προσηλωμένος στις αξίες και τους σκοπούς του. Αυτό επιτεύχθηκε μετά την αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει αναπτύξει ο Σύνδεσμος με την κοινωνία και τη δική σας εμπιστοσύνη και πίστη σε αυτόν.
Οφείλω ως Πρόεδρος του Συνδέσμου, να εκφράσω τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη στήριξή σας στο Σύνδεσμο κατά το έτος 2018 και σας καλώ να συνεχίσετε με την ίδια πίστη και το νέο έτος, το 2019. Είμαι σίγουρος ότι θα το πράξετε, έστω κι αν όλοι βιώνουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Εύχομαι σε όλους τους Συναδέλφους και σε όλους του Έλληνες πολίτες, που αυτές τις γιορτινές ημέρες νοσηλεύονται ή αναρρώνουν, Χρόνια Πολλά και ταχεία ανάρρωση.
Εύχομαι σε όλους ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος με υγεία, ευτυχία και δύναμη.