Ο Σύνδεσμος απευθύνεται διακλαδικά στους συναδέλφους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Στους ελαφράς υπηρεσίας-υπηρεσίας γραφείου-υπηρεσίας ξηράς-υπηρεσίας εδάφους.
Σε αυτούς που βρίσκονται σε μακρά αναρρωτική άδεια.
Σε συναδέλφους με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας, όπως επίσης και τα μέλη όλων των παραπάνω.

Σάββατο, Απριλίου 08, 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε!!!!!
Το Σάββατο 08 Απριλίου 2017 και λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας την 07 Απριλίου 2017, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), πραγματοποίησε Πανελλήνια Εθελοντική Αιμοδοσία στα πολιτικά νοσοκομεία όλης της χώρας.

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Στρατιωτικούς απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, όπως και πολίτες αγνώστους μέχρι και εκείνη την ημέρα στο Σύνδεσμο, που ευαισθητοποιήθηκαν με την προσπάθεια του Συνδέσμου.

Υπήρχαν Νοσοκομεία που λόγω φόρτο εργασίας, δεν μπόρεσαν να στηρίξουν την Πανελλαδική προσπάθεια συλλογής φιαλών αίματος του Συνδέσμου. Για το λόγο αυτό και μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, η Πανελλήνια Εθελοντική Αιμοδοσία θα συνεχιστεί για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και σε όλα τα Νοσοκομεία όλης της χώρας στο όνομα του Πανελληνίου Συνδέσμου Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.).

Παρακαλούμε για μια ακόμη φορά, όλο το στρατιωτικό προσωπικό και όλους τους πολίτες της χώρας μας, να συνεχίσουν να στηρίζουν την Πανελλήνια προσπάθεια του Συνδέσμου για τη συλλογή φιαλών αίματος.

Οι φιάλες που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε στρατιωτικούς που το έχουν ανάγκη και σε συλλόγους καρκινοπαθών σε όλη την Ελλάδα.

Δώστε 5΄ λεπτά από το χρόνο σας. Δώστε αίμα. Χαρίστε ζωή.

https://www.youtube.com/watch?v=1n2VOCNEy90&t=16s