Ο Σύνδεσμος απευθύνεται διακλαδικά στους συναδέλφους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς εν ενεργεία και εν αποστρατεία.
Στους ελαφράς υπηρεσίας-υπηρεσίας γραφείου-υπηρεσίας ξηράς-υπηρεσίας εδάφους.
Σε αυτούς που βρίσκονται σε μακρά αναρρωτική άδεια.
Σε συναδέλφους με συζύγους και τέκνα με προβλήματα υγείας, όπως επίσης και τα μέλη όλων των παραπάνω.

Σάββατο, Ιανουαρίου 23, 2016

1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣΟ Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.), θα βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας το διήμερο 19 και 20  Φεβρουαρίου 2016.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει επαφές γνωριμίας - ενημέρωσης για το έργο και τη δράση του Συνδέσμου, με τοπικούς φορείς, την εκκλησία και οργανισμούς της πόλης της Λάρισας.Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η 1η Πανελλήνια Εκδήλωσή του Συνδέσμου, στο Δημοτικό Θέατρο «ΟΥΗΛ» και ώρα 17:30 μ.μ., όπου θα περιλαμβάνει τα εξής:

·            Παρουσίαση – ενημέρωση του Συνδέσμου από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Χαλάστρα.

·            Ιατρική Διάλεξη από τον Στρατιωτικό Ιατρό κ. Ηλία Ανδρεανίδη, Επιμελητή Καρδιολογικής Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ, με θέμα «Σύγχρονος Τρόπος Ζωής και Καρδιοπάθειες».

·            Ομιλία του κ. Ηλία Γκρίτση, συμβούλου του Συνδέσμου και του Δικηγορικού Γραφείου του Μilitarylawoffice.

·            1η Πανελλήνια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.

·            Κοπή βασιλόπιτας.Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και υπό την παρουσία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου και θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του έργου του.Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας.